«Menorca t’estim»

image_pdfimage_print

Menorca t’estim

Menorca t'estim

«Menorca t’estim», no hi ha més precioses paraules  que»t’estim»(així ho deim a Menorca) per dir a les persones que estimes.A les que properes o lluny no tens mai a l’oblit, que suspires per elles, que recordes sovint, que desitges tenir aprop teu, que regales el teu temps per gaudir d’elles, que comparteixes les emocions bones i també les dolentes… Qui no ha plorat mai per marxar d’un lloc, per deixar amics, per separar-se de la familia… i per marxar del poble?del  pais?…i de la teva illa???

«Menorca t’estim», una història d’amor a Menorca, on la marxa és inevitable i l’oblit impossible.Una història real que moltes families patim. Un video elaborat durant mig any , amb una música que enamora i enganxa de José Sanjuan i una lletra, imatges i muntatge d’una menorquina, servidora, que ha volgut captar i transmetre l’estimació de molts cap una illa cuidada i protegida, estimada pels habitants, els visitants i els que  desitgen venir. Esper gaudeixis d’aquest senzill muntatge, t’emocionis, potser, i que aquesta cançó t’arribi al cor per fer-la per sempre teva. Amb el carinyo que he elaborat la meva part d’aquest projecte,t’ho transmeto també a tu.Gaudeix de «Menorca t’estim»  gràcies per veure’l i si t’agrada, comparteix pels medis i ensenya’l, és el nostre premi.

Moltes gràcies, Joana Bagur Florit-JBF

DESCARGA AQUÍ LA LLETRA AMB ELS ACORDS DE «MENORCA T’ESTIM»

Notas de prensa en Menorca al dia

Comparteix ara

7 thoughts on “«Menorca t’estim»”

  1. Me ha agradat molt. Records de sa meva anada a Barna fa prop de 34 anys. Piano piano se va lontano…Ses ganas de conèixer món no sa perden mai. SORT I VENTURA

  2. Lletra i música molt polida i molt sentimental, records que els que estimem Menorca portem al cor, i res no ens podrà separà, com molt bé die la cançó. Felicitats Joana, ets una artista.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.